Volkswagen T-Roc

1.5 TSI Sport Virtual Cockpit
  • Navigatie
  • LED
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 110.361 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XK-099-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurRevenna Blauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)423 X 182 X 157
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Inruil van elk merk is mogelijk.

Volkswagen is groot geworden door op details te letten. In alle modellen treft u slimme en handige oplossingen aan. Deze T-Roc heeft techniek aan aan boord die elke rit plezieriger maakt. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze T-Roc. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. In deze T-Roc vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Deze Volkswagen is voorzien van regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen T-Roc samen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. In deze Volkswagen vinden we verder een accident avoidance system, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Dit betreft een origineel Nederlands exemplaar welke afkomstig is van de eerste eigenaar en heeft een logische NAP. De onderhoudshistorie is ook volledig bekend en aanwezig.

De auto is te koop voor de vraagprijs, wenst u de auto geleverd met een afleverbeurt, garantie en gekeurd, heeft dit een meerprijs van € 595,- afleverkosten.

Voor meer informatie en de beschikbaarheid neemt u contact met ons op via T. 033-4633939 of u mailt met info@slootweg.nl

Opties
3 Maanden garantie
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter
Garanties
100% onderhouden