Ford EcoSport

125PK EcoBoost ST-Line B&O
  • Keyless
  • Ecc
  • Camera
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 83.892 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-037-RF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)410 X 177 X 165
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ford heeft door de jaren heel wat onvergetelijke modellen gepresenteerd. En aan die gewoonte komt geen eind. 'Go Further', zeggen ze zelf. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het navigatiesysteem. De uitrusting van deze Ford is met automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur behoorlijk compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Ford EcoSport als zich een noodsituatie voordoet. Met voorzieningen als dodehoekdetectie en hill hold functie, bent u altijd veilig onderweg.

De auto is te koop voor de vraagprijs, wenst u de auto geleverd met een afleverbeurt, garantie en gekeurd, heeft dit een meerprijs van € 595,- afleverkosten.
Voor meer informatie en de beschikbaarheid neemt u contact met ons op via T. 033-4633939 of u mailt met info@slootweg.nl

Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Android Auto
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Garanties
100% onderhouden
Nap