Dacia Duster

1.2 TCe Prestige 360 Camera
  • Keyless Entry
  • Ecc
  • Trekhaak
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 59.904 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TF-643-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurNacre Zwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)434 X 180 X 169
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Inruil van elk merk is mogelijk.

Met een auto als deze Dacia Duster komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, keyless entry, airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Dacia Duster is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De auto is te koop voor de vraagprijs, wenst u de auto geleverd met een afleverbeurt, garantie en gekeurd, heeft dit een meerprijs van € 595,- afleverkosten.
Voor meer informatie en de beschikbaarheid neemt u contact met ons op via T. 033-4633939 of u mailt met info@slootweg.nl

Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
3 Maanden garantie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
100% onderhouden
Nap