Ford Focus

Wagon 1.0 Titanium Navigatie
  • Parkeersensoren
  • 16 Inch Lichtmetaal
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 81.000 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RK-985-V
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurReflex Silver
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)453 X 182 X 151
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Ford huldigt het principe 'Go Further'. En dat betrekken ze ook op hun auto's zelf. Zuinig in brandstof, innovatieve toepassingen - Ford heeft veel te bieden. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een 125PK sterke benzine motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en verwarmde ruitensproeiers zijn aan boord.

Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Extra opties op deze auto zijn: cruise control, keyless entry, lederen stuur en boordcomputer.

Er is erg goed voor deze auto gezorgd, zowel de staat is netjes maar ook de onderhoudshistorie is volledig bekend en aanwezig.
De laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd bij 79.000km afgelopen februari, toen is ook de APK keuring uitgevoerd waardoor deze geldig is t/m Februari 2025.


Neem contact op en we regelen een afspraak!

Opties
3 Maanden garantie
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden