Audi A8

V8 4.2 FSI Quattro Pro Line+ Solar Dak
  • Bose
  • Navi
  • Xenon
  • Yongtimer
Bouwjaar 2009
Kilometerstand 275.588 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
90-XXZ-3
CarrosserieSedan
Bouwjaar2009
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)505 X 189 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de Audi A8 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, geluidsisolerende ramen, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Door ons zelf in opdracht van onze klant in 2012 geimporteerd uit Duitsland.

Tijdens de rit bedient u het cd-wisselaar en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Wilt u met deze Audi A8 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Opties
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side achter
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Audio-navigatie full map
Automatisch Sper Differentieel
Garanties
100% onderhouden