Volvo V60

2.0 190PK R-Design Black optiek
  • Harman Kardon
  • 19 Inch
  • Vol Leder
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 75.976 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-215-ZX
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurONYX BLACK (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)476 X 185 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Volop rijcomfort, ruimte voor het hele gezin, maar ook een strak design en talloze veiligheidsvoorzieningen. Deze Volvo V60 is een typisch Zweedse auto. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met de elektrisch bedienbare achterklep kunt u handsfree bij de kofferruimte komen. En daarna prinsheerlijk plaatsnemen in het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele sportstoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden en op te slaan. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, hoogglans zwarte dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Topprestaties in muziek en geluid? Dat is bijgeleverd in de vorm van het high performance audiosysteem van Harman Kardon! Ook praktisch: deze auto is voorzien Apple carplay en Android auto. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Ook R-design, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, lederen sportstuur, DAB ontvangst en parkeersensoren achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De geavanceerde technologie in deze Volvo is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. In deze Volvo vinden we verder een accident avoidance system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De auto is te koop voor de vraagprijs, wenst u de auto geleverd met een afleverbeurt, garantie en gekeurd, heeft dit een meerprijs van € 595,- afleverkosten.
Voor meer informatie en de beschikbaarheid neemt u contact met ons op via T. 033-4633939 of u mailt met info@slootweg.nl

Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
3 Maanden garantie
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter
Armsteun voor
Garanties
100% onderhouden