ŠKODA Superb

Combi 218PK PHEV NAVIGATIE
  • FULL LED
  • ACC
  • CARPLAY
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 45.261 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-717-SK
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)486 X 186 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze auto is uitgerust met een viercilinder benzine motor, elektromotor en een automatische transmissie. Het gecombineerde vermogen is maar liefst 218PK. De eerste 54 kilometer kunt u volledig elektrisch rijden. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.



Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! In deze Skoda kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Autosleutels overbodig. Deze Skoda Superb Combi is voorzien van keyless start.

Zoals u mag verwachten van deze Skoda Superb Combi is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit. Ons bedrijf is al meer dan 40 jaar gevestigd in Amersfoort Naast Bovag lid zijn wij ook een Bosch Car Service bedrijf. Dit kwaliteitslabel staat voor goed kompleet en betaalbaar.
Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side achter
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Garanties
100% onderhouden