SEAT Arona

1.5TSI FR BUSINESS INTENSE 150PK DSG BEATS
  • CARPLAY
  • VIRTUAL COCKPIT
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 19.879 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-566-NK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurCandy White
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)414 X 178 X 155
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de Seat ARONA is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Verder is de Seat uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Achter het stuur van deze Seat bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar! Ook is de Seat uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Ons bedrijf is al meer dan 40 jaar gevestigd in Amersfoort Naast Bovag lid zijn wij ook een Bosch Car Service bedrijf. Dit kwaliteitslabel staat voor goed kompleet en betaalbaar.
Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Android Auto
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Apple Carplay
Armsteun voor
Audio installatie premium
Garanties
100% onderhouden