Kia Ceed

1.4 T-GDI GT Plus Line Panoramadak
  • LED
  • Trekhaak
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 100.355 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-824-NF
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurBlue Flame (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)431 X 180 X 145
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De Kia Ceed zoals je hem wilt hebben deze Sportwagon in de GT-Line Plusline uitvoering! Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. In dit voertuig hoeft u nooit meer kou te lijden dankzij functies als stoelverwarming en verwarmbare achterbank, evenals een verwarmbaar stuur. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Fijn zo'n elektrisch bediend glazen panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. In deze Kia profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Heeft u interesse in deze mooie Kia? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Opties
3 Maanden garantie
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Achteruitrij assistent
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Garanties
100% onderhouden
Nap