Citroën C1

1.0 VTi Feel Bluetooth
  • Airco
  • Elektrische Ramen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 64.153 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-920-KH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurLipizan White
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Citroen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Natuurlijk behoren LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze Citroen is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Natuurlijk behoren lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De auto is te koop voor de vraagprijs, wenst u de auto geleverd met een afleverbeurt, garantie en gekeurd, heeft dit een meerprijs van € 595,- afleverkosten.
Voor meer informatie en de beschikbaarheid neemt u contact met ons op via T. 033-4633939 of u mailt met info@slootweg.nl

Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
3 Maanden garantie
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar